Feb 15, 2009, 10:10 AM

Помислих, че за миг съм истински щастлива... 

  Poetry » Other
705 0 3
Падах, ставах и накрая
се изгубих в агонията
на безутешно страдащото
си сърце, което толкова
тежи, че вече съм с
наднормено тегло.

Никой не може да ме спре
да бъда безразсъдно обезумяла,
спонтанно импулсивна
и директно пряма...

По дяволите,
изкарах си ангелите...
Помислих, че за миг
съм истински щастлива,
а в същност съм сънувала...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??