Jan 29, 2009, 5:18 PM

Помни ме 

  Poetry
677 0 10
Прокълни ме. Знам, че ти горча.
С думи тежки често те заливам.
Знам, че уморен си през нощта
с образа ми само да заспиваш.

Помисли - любов ли е това?
Сякаш на илюзия прилича.
Господ с мен направи си шега
като ме научи да обичам.

Отречи ме. Нямаш ти вина,
че оставам тъй недоверчива.
В мислите ти вливам хладина,
строга съм, дори да съм щастлива.

Но помни ме. Моята ръка
може с чудна нежност да прегръща.
Стигнат ли те болка и тъга,
винаги при мен ще се завръщаш.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??