Apr 15, 2007, 2:47 PM

Помниш ли ?! 

  Poetry
1033 0 4
Помниш ли как ти обещах,
за миговете красиви,
как един ден с думите се заиграх...
как ти подарих словата мъчлаливи.

Потъпках пътеката на хората,
тънещи в болка и омраза,
и как, пак пред хората,
с гордо вдигната глава казах:

"Обичам те!"

А как бяхме под дъжда,
мокри до кости,
хванали ръжда,
а не ни пукаше, че бяхме голи и боси?

"Обичам те!"

Крещеше сърцето ми тихо,
устните ми говореха без глас,
как последва моята тежда въздишка,
...а там, в студа - само ти и аз.

"Обичам те"...

са думите които ти казвам,
с цялото си сърце и душа,
които всеки път показват,
НЕ!... просто падат като листа.

"Обичам те"

© Андрей Тарковски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??