Feb 26, 2010, 7:41 PM

Помня... 

  Poetry
478 0 0

Помня ги още

жестоките часове...

Плаках със вихрите

нощем...

Сама... И прокудена...

Помня ръце,

замахващи в удар

тъй мощен...

 

Спомням си страшната

брулеща сила...

Насреща ми нищо...

А всичко, дет имах - зад мен...

Часът на признание, че

веч съм немила,

пО заболява от удар

простен...

 

Помня, че плаках така

безутешно...

Изгонени с мене, ридаха

и всички звезди...

Нямах надежда...

Нечовешки несмешно..

Помня ги още...

Помня... Помни..

© Дани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??