Помоли се за мен
под корони на цветни дървета
Помоли се за мен
там на място където
луната единствено свети
Помоли се за мен
превърни се във птица
във целувка и стон
в спомен стар
тъжна песен
и сълза във очите
Помоли се за мен
във дъждовната есен
Помоли се за мен
аз съм толкова
грешен
© Ник All rights reserved.