Aug 23, 2007, 9:46 AM

Понамирисват (...) 

  Poetry
500 0 3


Понамирисват ми краката... напоследък.
Взе да не ми пука.
Доволно блъсках си главата.
Дирех щастие и слука.

Доволно се старах и ритах
срещу световна гадост.
Кой крив и прав все питах -
душеше мнимата ми радост.

Смени се целият ми свят.
Днес зная
кой кум, кой сват, кой брат.
Не, бе... не са много, но
до края
два-трима ще застават в рат!...
*
Понамирисват Ви краката напоследък!
(Поддържам сносна хигиена.)
Чистя си наред
през търтей и хиена.
"Кое ми е наред,
че..."

13 Януари, ПЕТЪК, 2005, Дженмар Зое, Атлантик.

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??