Jun 12, 2008, 12:38 AM

Понякога 

  Poetry
514 0 3
Сещаш ли се за мен понякога?
Понякога, не непрестанно.
Спомняш ли си как съм те чакала?
Че ме няма не е ли странно?

Понякога ти не сънуваш ли
ръцете ни, в едно вплетени?
Понякога, всичко отпътувало,
не искаш ли пак да го усещаме?

Понякога, в някоя непозната,
не виждаш ли моите черти?
Понякога нощем не смяташ ли
колко пъти заедно сме били?

Понякога, когато сутрин ставаш,
спомняш ли си с нежност за това,
че някога и аз до теб съм спала?
Боли ли те, че днес аз съм сама?

Понякога, когато си с друга
и целуваш нейните очи,
не очакваш ли зад ъгъла
някой да се появи?

И този някой да съм аз.
Не очакваш ли, кажи ми!?
Нима всичко между нас
от теб отиде си завинаги?

Понякога и аз се чудя,
щом си толкова студен,
защо още през нощта се будя
и се чудя мислиш ли за мен.

03.08.2001 г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??