Jan 3, 2012, 8:34 PM

Понякога е толкова самотно 

  Poetry » Other
325 0 0

 Понякога е толкова самотно



Понякога е толкова самотно,

че чувстваш се единствен на света.

Сякаш от вълните си изхвърлен,

но и от брега не си приет.

 

Понякога е толкова самотно,

че бродиш сам безцелно из града,

пред църквата се спираш уморен,

поглеждаш - пустота навред.

 

Понякога е толкова самотно,

че влизаш безнадежден в храма.

Чувстваш, че напълно си сломен

и към иконата отправяш молещ поглед.

 

Дали тя вижда твоите очи?

Дали тя чува твоите молби?

Една след друга рукват ти сълзи...

 


 

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??