Dec 6, 2023, 11:54 AM

Понякога е вечна любовта 

  Poetry
153 8 2

Понякога те чувам, като песен

понесла се над тихата гора.

В листата златни на красива есен

написан стих за твоята душа.

 

Понякога те виждам, като птица

далече горе в синьото небе.

Една блестяща, мъничка искрица

в очите на щастливото дете.

 

Понякога те чувствам, като вятър.

Докосване от влюбена жена.

Звезда изгряла сред небесен шатър.

Дъхът невидим на една мечта.

 

Понякога си моята надежда,

която ме огрява в светлина.

Лъчът в простора ме отвежда,

където липсва земна суета.

 

... Понякога е вечна любовта.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??