May 13, 2021, 1:15 AM

Понякога не стига любовта 

  Poetry » Other
456 2 4

Не крия, че раздялата тежи.

Щом искаш – мен за всичко обвинявай.

Все някой ще си тръгне, когато не върви.

А другият - той на перона ще остане.

 

Да. Понякога не стига любовта…

Дори когато двама се обичат.

Защото, без доверие и свобода

тя на затвор, на клетка заприличва.

 

Ти мене обвини в лъжи…

Излъгах те веднъж, признавам.

Излъгах те, но моля – разбери,

че аз не мога нищичко да обещая.

 

Нима се обещава Любовта?

Нима е договор със подпис?

Да, тръгнах си… Не мисля, че греша.

Защото чувствата не са „по опис“.

 

И всеки днес върви по своя път.

Дано по твоя е цъфтяща пролет.

Дано красив за теб да е светът.

А мен… не ме мисли! Аз вече следвам

своя полет!

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Въздейства ми много хубаво и тъжно! Прекрасно е! Поздравления!
  • Всъност май разделите не се среат "понякога", а доста често. Важното е да умеем да се разделяме красиво.
    Благодаря ви!
  • Ирен...💖
  • Понякога... Да, случва се понякога... Тъжно е...
    Но силата и устрема за ново начало, дават крила! Хубаво е!
Random works
: ??:??