Oct 10, 2009, 11:57 AM

Понякога, някакси 

  Poetry » Love
696 0 4

Повярвай, от любов не се умира!

Умира само светлото в очите,

понякога сълзите ти напират

и някак си смехът ти е преситен.

 

И може да се случи да тъгуваш,

да те боли сърцето със години.

Налага се понякога да се преструваш,

че всичко е било и вече минало.

 

Вървиш на сляпо, няма смисъл, няма зов

и някакси със времето разбираш,

наистина не се умира от любов!

И съжаляваш, че не се умира!

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??