Oct 10, 2011, 1:12 AM

Пораснах пак... 

  Poetry » Other
816 0 10
Не ми пречи…

моля те, не казвай нищо.
Сама съм и така

аз искам да си продължи.
Обичам си сълзите…
те стичат се на воля.
Не ме боли, повярвай.
Даже много ми върви.
Когато нямаш нищо,
по-истинска е и една
усмивка, адресирана 
към онзи непознат,

заровил се в контейнера
пред мен…

И той човек е, даже 
повече от теб.

Защото ти спокойно спиш,
а той се бори за живота…
който и не иска, ама не
пуска го един отгоре.









© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??