May 16, 2008, 6:28 AM

Порив 

  Poetry » Other
473 0 2

Върни ми, време, младостта

и оня трепет в моя ден -

горещ, пробуждащ ми страстта,

позастинала във мен.

 

Така отново да обичам -

само, както аз си знам,

изкрено като дете - чисто,

но със огнен плам.

 

И олтар за обичта да построя,

с влюбено сърце да коленича,

навеки любовта да възкреся

и никога не я отричам.

 

И съвсем, когато остарея,

с нозе от немощ отмалели

светинята да покоря успея,

непременно пак ще оцелея.

 

В душата със любовна жар

и светлина от слънчев лъч

в кръговрата на живота-господар

ще измина и поредния си път.

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??