Dec 5, 2023, 11:30 PM

Порода "Консуме" 

  Poetry
175 3 2

Неистово жадувам за парички –

пари, пари, о, трябват ми пари!

Признавам си, мечтите ми, да, всички,

са в пачки, във играчки, на софри.

 

Пържоли искам, върху скари жарки,

прасета, чевермета и суджук.

Вина, ракии, алкохоли с марки,

а може за разкош и пръжки с лук.

 

Минаваме през дрешки и обувки,

коли, мотори, джетове и джип.

Екскурзии – далечни, а и близки,

със кетъринг във спа-хотел най-ВИП.

 

Джакузита, масажи и басейни,

вечеря в ресторант с оркестър жив.

Та после всички яко да отвея,

прегледат ли фейсбука ми щастлив.

 

Това ми е животът, к`во да искам,

на всичко друго – чао, нали съм здрав!

Душата ми е – на амеба циста,

умът – стерилизиран с автоклав!

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пълно е с тази порода и по-добре, иначе интелектуалното няма да е за избрани и ще има навалица
  • Само медузата е безсмъртна. Ама ни джетове й трябват, ни фейсбук
Random works
: ??:??