Feb 12, 2014, 3:52 PM

Портрет на една любов 

  Poetry » Love
881 1 10

Ръцете ти прегръщат силно и властно.

   Устните ти целуват жадно и страстно.

      Ушите ти помнят всичко красиво.

         Очите ти гледат закачливо, щастливо.


В ръцете ти съм се извивала замаяна.

   Устните ти съм целувала омаяна.

      Ушите ти съм докосвала леко и нежно.

         В очите ти съм се оглеждала с надежда.


Когато ме прегърнеш, дъхът ми спира.

   Когато ме целунеш, гласът ми замира.

      Когато ме слушаш, ме вдъхновяваш.

         Когато ме гледаш, ме подлудяваш.


Когато мечтая, с обич тебе рисувам.

   Когато съм с тебе, всеки миг е сънуван.

      Когато ме искаш, излитам в безкрая.

         Когато ме любиш, на кой свят съм, не зная!







© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??