The work is not suitable for people under 18 years of age.
Разтвори си краката
широко,
още малко, ха, така!...
Вертикалните ти устни
не задават въпроси,
докато треперещата в ръката ми четка
ги повтаря върху платното.
Можеш ли да поставиш бедра зад главата?
Прекрасни са и грациозни!
Душата ти прилича на лебед...
прилича, повярвай ми!
В тази поза
устните ти са око,
в крайчеца на което
се е събрала капчица свян.
Казваш,
че се чувстваш като едноока монголка.
Не - лебед си,
въпреки че се правиш на курва.
Тялото ти не може да изпроси от мен пари,
защото в ателието си плащам
със свободата да бъдеш каквато поискаш,
когато...
през нощта проникна в теб,
а триножникът ни завиди
за петокрачието.
© Петър Каменов All rights reserved.