Mar 8, 2024, 8:29 PM

Послание 

  Poetry » Other
102 0 0

Нека мъже,

да подвием крак,

с този жест

да направим знак

на всички жени 

в осмомартенския ден –

за празник на жената

в годината определен!

 

С поглед мил,

с нежна милувка,

с прегръдка сърдечна,

сърдечна целувка

да дадем букет

цветя на мама,

на любимата до нас,

на всяка дама

и да им кажем,

без да засичаме,

че им се прекланяме,

че ги обичаме!

 

П.П. Честит празник, мили момичета,

на двайсет и на трийсет по две!

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??