Jun 11, 2007, 10:31 AM

после 

  Poetry
552 0 4

Роден веднъж,
починал после.
Завършват дните
с некролог.
Почивка.
Дъжд.
И после - кастинг
за нова роля
в нов живот.

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??