Apr 7, 2007, 5:53 PM

Последен опит 

  Poetry
688 0 0
Как искам да плача,
но нито сълза не потича.
По пътеката на спомените крача,
но мъката от мене не изтича.
Празнината, зейнала в мен,
се разраства всеки ден,
а болката си не мога да изразя
и спокойно да си вървя.
Искам като дете да се тръшкам
и болезнено да пъшкам,
но сякаш глас ми липсва
и само стон във въздуха увисва.
Последен опит и вече се отказвам,
ако не стане вече нищо няма да ти казвам.
Уста отварям и думите сами излизат...
"Обичам те" в ума ти навлиза!

© Любомира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??