Sep 28, 2012, 2:25 PM

Последен танц 

  Poetry » Love
608 0 2

Облякох празничната риза -

захвърлила я бе на стола,

на твоя скъп парфюм ухае,

когато ти пред мен стоеше гола.

 

Модерни панталони сложих,

с които крачех във нощта ни,

във джоба трепетно положих

целувките ти обещани.

 

Нахлузих лачени обувки -

напрашени стоят в килера,

усетих нотки на милувки,

любов не днес, любов от вчера.

 

И танц омаен ме завихри,

със теб танцувахме на воля,

а вятърът коси раздипли,

последен танц. Прощавай! Моля!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Четох го на музикален фон.-
    https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=z+z+top+-+sharp+dressed+man&mid=73D16193595EE19BE06073D16193595EE19BE
  • Твоят танцьор е като " супермодел "!
    Харесах и омайния му танц! Поздравления!
Random works
: ??:??