May 26, 2015, 9:47 PM  

Последна целувка 

  Poetry » Love
442 0 0

Целувка и обърнат гръб,

това е за  последно сбогом,

избрала ли си някой друг,

за мен оставаш само спомен.

 

Косата ти, раменете ти виждам,

не бих те върнал с думи,

запазил съм си въгленчета,

от огъня припламнал помежду ни.

 

Тълпа от хора на перона,

като в мравуняк, мравки бързащи,

безлично сме примесени със тях,

сред шум от влаковете скърцащи.

---

 

 

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??