Jun 25, 2009, 10:04 PM

Последната пара... 

  Poetry
471 0 12

С последни сили -

гладна и настръхнала,

изнемощяла,

просеща мечта

отваря шепи-спомени

и моли се -

на вярата

за златната пара...

 

Подритва я страхът

с нозе-съмненя

и плюе в нея

гордата съдба...

Само надеждата

джобовете изпразва си

и дава й

последната пара...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??