Apr 11, 2008, 12:03 AM

Последният път... 

  Poetry » Love
491 0 1
 

Пленена съм от топлия ти дъх

и жадна търся твойте устни,

целувам те със жар, последен път,

преди завинаги да ме напуснеш.

 

Живяхме заедно в грях горещ

и търсехме телата си смутени,

запалвахме в кръвта си пещ,

заспивахме от страст обезумели.

 

Ти утре ще си идеш, може би ще ме забравиш,

но твойта страст в мен ще тлее,

и не забравяй в себе си ти да оставиш

едничък сладък спомен и за мене...

 

А утре, може би, макар голям светът,

на някой кръстопът отново ще ни срещне.

И може би, наистина последен път,

телата в едно цяло ще се слеят...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??