Jan 3, 2007, 12:40 PM

Последно колело 

  Poetry
518 0 1

Последно колело

Предавка

Ехо от звука на останалите

Подритнато

Предало се

 

В планината на

Осмия месец

Се чува плач

Идва новото време

На крясъци

И страх

От бъдещите му наздравици

 

Иисус никога повече няма

Да влезе в моя дом

Добре ме е гушнала мама

В моя Едипов заслон

 

30.12.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Можеш да звучиш и доста зловещо... Не мога да се съглася с този стих, но всеки има право на виждане...
Random works
: ??:??