Искаш да разбиеш мечтите ми?
После да си идеш без да те измъчва съвестта?
Добре!
Пусни една надежда с подрязани криле и...
просто тръгни...
Спокойно! - аз непременно ще се хвана, защото...
... моята страст е да се... надявам!...
... а може дори да ми се присъни мечта...
Не мога да ти обещая свободата -
некадърно пришита в душата ти.
Обикновено на сериозно приемам мечтите,
които са болни и... си ги лекувам до... сбъдване!...
© Георги Колев All rights reserved.
Гого, ако не те познавах щях да те помисля за явен глупак и тайно да ти се възхищавам...Но понеже се знаем мога съвсем публично да ти се възхитя... Стари ми глупчо!