Feb 6, 2010, 10:41 AM

Посмъртно 

  Poetry » Other
626 0 4

Посмъртно - на Ванга

 

 

Бог те е дарил с дарба,

на хора в беда да помагаш,

но ти също понякога стадаш,

тогава на тебе кой ти помага?

 

Кой бди над тебе в нощта,

когато след дългия ден, изтощена

на дивана кротко присядаш, подпряла глава,

от чуждите болки ранена?

 

Дали ангел с прозрачни крила,

излязъл за малко от рая,

докосва те със своята ръка

и мелодия тиха запява.

 

Или самият той, дарил те с тази дарба,

те пази от хули и беди?

Беше човек ти на земята,

в рая си ангел, нали?

 

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??