Mar 16, 2018, 8:27 AM

Посока 

  Poetry » Other
365 1 3

Когато изгубиш посоката,

когато си мислиш, че падаш,

че вече няма надежда...

Тогава повярвай на себе си

и докосни мечтите... и знай,

че този свят те обича!

Затова не се отчайвай,

дори когато болката

от вътре те изгаря...

Бъди силен! Изправи се!

И с нови сили продължавай!

Защото точно в този миг,

ти си нужен на някого...

и той се нуждае от твоята усмивка.

Подава ти ръка да се изправиш

и да продължиш напред...

Въпреки трудностите и болката...

на светът които крещи за помощ

и за промяна... Затова се бори

за мечтите си и силен бъди!

Когато изгубиш посоката -

тя всъщност - теб ще намери!

За да осветли пътят ти със щастие,

за да оставиш своя отпечатък...

за да запазиш светлия пламък

в душата си! Ясна звездичка

изгряла и звезден лъч ти посочва

пътя към новия ден...!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Георги, благодаря ти за хубавия коментар!
    Дочка, благодаря ти за хубавия коментар!
  • Слънчева посока вещаят думите ти. "Когато изгубиш посоката - тя всъщност - теб ще намери!" Моите поздравления,Катя.
  • Оптимизъм...
Random works
: ??:??