Apr 17, 2009, 1:08 PM

Посоки 

  Poetry » Phylosophy
582 0 6

Нека си го кажем право, с точна искреност в очите,
ние не съвсем внезапно, очакващо се отегчихме,
започнахме добре, но някак посивяха дните
неосъзнато, но едва ли, чувствата си разделихме.
Ти си стана същият, до лудост познат реалист
и задуши до болка моето обичащо въображение.
Забравих как до теб да бъда отново оптимист
и всяко нещо между нас загуби всякакво значение.
Това е, скъпи, време е по пътя всеки да си тръгне,
пътеки много... стига да сме в две различни посоки...
Зная, че всеки от нас без жал дори не ще се обърне,
само в средата ще остане една самотна любов да ни свети.

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??