-Добър ден, моя любов!
Гласът ти е нежен и мил!
-Добър ден, мой живот!
Очите ти плачат все още!
-Добър ден, щастие мое!
Сърцето сковано мълчи!
Бряг търсиш, бряг на спасение!
Бягат вълните една подир друга,
всяка достига брега,
допусни твоята да достигене до там,
дори тя да се стовари като вълна с ураган!
Допусни я да стигне своето място,
там, там на брега!
Времето спряла съм, чакам!
Чакам те, ти да достигнеш до мен,
няма значение в кой миг или някой ден!
Даваш ми всичко, което поискам,
но нищо за себе си ти не желаеш!
Сънища даже не искаш!
Сърцето си в ръката си стискам!
Допусни ме до себе си, моя съдба!
За теб ще преобърна Света!
Дори не знам накъде да поема,
Стоейки, замръзнала, чакам зова!
© Инци All rights reserved.