May 17, 2021, 12:51 PM

Постлюбовно 

  Poetry » Humour
295 1 6

Ти бе екзотична опунция –

по теб без опинци да ходя.

Бодили остави ми унция,

ни грам – сантимент благороден.

 

Не бях трубадур, нито нунций, а

ти не вдъхновяваше ода,

та бракът ни – тягостна функция –

логично завърши с развода.

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??