Dec 31, 2009, 1:26 AM

Построждественски духовен пост 

  Poetry » Other
691 0 3

В мен се борят два Синода,

както са катода и анода.

Кое е "+" , кое е "-"

и Дяволът не знае,

затуй душата ми за Вярата нехае!

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??