Dec 30, 2007, 3:12 PM

Посветено на приятели 

  Poetry » Love
1500 0 12
Танцуваща на вятъра
на нежните криле,
тя бялото небе напуснала.
Не спала нощи,
бързала към теб,
букет от звездни дни откъснала.

А ти си капка от роса, очакваща,
на закъсняло цвете,
есенно, заспал.
В сърцето ти живяла неувяхваща
една мечта,
облечена във бяло.

И тя дошла -
снежинка подранила,
тъй лека. Паднала на твоя цвят.
Със доброта
душата ти обвивала
и дъхала в лицето опиат.

И любовта ви стоплила Земята.
Запели птици,
никнела трева...
Съдбите ви се вплели неугасващо
в вълшебна пролет,
в капка  чистота!

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??