и ми тежеше
щастието ли беше?
и ме извиси!?
толкова ли далече
да отидеш си съгласен?
изменяемата форма
еластичността си загуби
въображението си загърби
и зачака...
и не минаха много дни,
та опита се да пребори
знае ли, жестокото бреме
като тюл обгърнало
дори нейното време...
© Слънчоглед All rights reserved.