Mar 11, 2022, 7:44 PM

Потърси съвет 

  Poetry » Other
346 1 1

Какво да правиш с твоя живот?

Какъв да бъдеш?  Кога и къде?

Кога да спреш? А да тръгнеш?

Колко път да изминеш?

А защо? Накъде?

Съвет, съвет потърси!

От прошарена мъдрост

в бели коси.

В бликнала лудост 

на буйни реки.

В яката твърдост

на млади скали. 

В погледа бистър

на горди орли.

В полъха тих

на нежни брези

съвет, съвет потърси. 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления, Хари!
    В бликнала лудост
    на буйни реки.
    В яката твърдост
    на млади скали.
    В погледа бистър
    на горди орли.
    В полъха тих
    на нежни брези
    съвет, съвет потърси.
Random works
: ??:??