Feb 9, 2012, 6:04 PM

Повикай ме 

  Poetry » Other
875 0 8

Ще бъда тиха като водата

и като нея дълбока и синя.

Къде ще ми търсиш тогава душата,

която глупаво на теб аз бях поверила?

 

Ще бъдеш ли силен, за мен безпределен?

Ще бъда ли същата аз?

Когато за обич потърсиш ме денем,

ще бъда далече, ще бъда елмаз.

 

Повикай ме с мисли, мълчание, глас.

Водата дълбока и пърхане чува.

Повикай ме, без да говориш за нас,

сърцето ми празно пред теб ще изплува.

© Пенка Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??