Feb 7, 2008, 3:52 PM

Повярва ли ми 

  Poetry » Other
825 0 22
Отивай си.
Сбогувай се със мене.
Вземи си ризите, с които ме дари.
Аз сложих кръст на миналото време.
Сега не съм сама
и вече не боли.
В живота ми,
с несбъднати мечтания,
дотътрих се с пречупени криле.
Косите, побелели от терзания,
отрязах ги.
Отново не боли.
Обичана съм.
(Даже съм щастлива...)
Макар да не обича като теб.
Но сложих кръст на миналото време.
Сега не плача
и не ме боли.
Отивай си!
И спри да ме ревнуваш!
Ти сам напусна. Помниш ли? Умря...
Сега не идвай вече във съня ми!
Повярва ли,
че вече преболя?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??