Оставал ли си сам сред празнотата?
Искал ли си с вик да убиеш тишината?
Крил ли си се сред дърветата в гората?
И оставал ли си най-скрит сред хората в тълпата?
Значи познаваш болката от самотата...
Значи знаеш ефекта на тъгата...
Значи си пръв приятел на сълзата...
... и си плащал на любовта цената...
© Виктория Георгиева All rights reserved.