ПРО/ЕЗРЕНИЕ
Само един човек може да разбере
картините ми и това съм аз…
Джорджо де Кирико
От първия човек – Адам –
до сетното човешко тяло
единствен аз самият, знам,
ще разбера докрай, изцяло
това, което пиша с плам,
кръжащ над тленното си тяло…
24.04.2024, 15:01, Горно Дряново
© Раммадан Л.К. All rights reserved.