Aug 31, 2007, 8:05 PM

Прахът от падащия цвят... 

  Poetry
618 0 0
И прахта от падащия цвят кори всеки стон пролят безмълвно.
В плах покой от тъжни мисли усетих как умира мрака !

© Владимир Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??