Dec 2, 2012, 10:56 PM

Прасенцето Гоши 

  Poetry » For kids
574 0 5

Прасенцето Гоши
розов кожух сложи,
извади химикал,
написа на лист бял:
“Дядо Коледа любими,
под елхата ти сложи ми,
опаковани в пакет,
малка раничка с каскет,
дрешки в раничка да наредя,
каскета да сложа на глава,
вън в студа да не изстина,
докато ходя на детска градина.”


02.12.2012г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??