Jun 25, 2011, 11:59 PM

Празна е душата ти 

  Poetry » Love
867 0 0

Виждам те – пиеш. Преглъщаш. Претръпваш.

На болка, на сила, на огън – гориш…

Малко по малко се празни. Бутилката. Чашата. Ти…

Празен на мисли, на глас и на воля…

Душата ти препуска през мене. Боли. Кърви. Изтича.

Празнина е във тебе. Пред тебе. Отвътре си кух…

Алкохолът донася ти спомен далечен.

 Не, не чашата… душата ти е празна.

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??