Jun 1, 2010, 2:12 PM

Празник 

  Poetry » For kids
1314 1 26




Ох, как иде ми да кихна,
Слънчо май ми се усмихна
и ме щипна по нослето -
"Днес е празник на детето!
Скачай бързо от леглото
и приготвяй се, защото
Лили, Петя, Здравко, Мони -
със цветя и със балони,
тичат в детската градина -
тържество, разбрах, ще има.
Две красиви балеринки
ще са малките калинки,
а момичета с кордели
ще са гларусите бели.
Тези, двамата юнаци,
ще са корабни моряци,
а накрая за ръчички
и хорце ще тропнат всички."

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??