Jan 2, 2014, 8:31 PM

Празнота 

  Poetry » Love
410 0 2

Без твойте ласки нежни -

аз останах тъй сама...

Пуста, като улиците снежни,

когато обхване ги тъма.

 

Не осъзнах и не разбрах 

защо така държа се с мен...

Понякога ти бе самият грях,

а на следващия ден в ангел прероден.

 

Сигурно забравяш вече

за времето, прекарано с мен.

Чувствам те така далече,

с всеки изминал ден.

 

Ти не можеш да обичаш,

не знаеш значението на любовта.

Затова, макар и да се вричаш,

ще си останеш с чувството за празнота!

© Катерина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ти благодаря за хубавите думи
  • ИСТИНСКА ПОЕЗИЯ!!!МНОГО ЧИСТО И НЕЖНО!!!!!!!ТЪЖНО, НО КРАСИВО!!!ИСТИНСКИ ДОКОСВАЩО!!!!!Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!БРАВО НА ТЕБ!!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВО ВЛЮБЕНА!!!!!!!И ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПИШЕШ!!!!!!!!
Random works
: ??:??