Jan 4, 2009, 10:03 AM

Празнота 

  Poetry
649 0 3

Всичко е вече изчерпано от безкрайно дългите дни.

Можем ли да си представим колко много боли?

Да се чувстваш празен, да трепериш всеки миг,

да пропадаш тъй бавно, как боли!

Стар, изтъркан филм, това единствено остава

от всеки, който дръзне живота си изцяло да забрави.

Измислени герои оживявят и поемат път погрешен,

но не осъзнават.

Те са веч изгубени в непрестанната тъма,

наречена красавицата с черната душа.

Ах, надежди, тъжни спомени, забравени мечти,

само те остават, а продължава да боли.

© Стефани Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??