Nov 16, 2006, 2:31 PM

ПРЕД ИКОНАТА 

  Poetry
1023 0 4
не мога да погледна лицето й
не мога да се съсредоточа
върху сълзите й
върху греха си

искам, но плътта е част от делника
а времето е инерцията на сърцето
забравило да пита

прости ми,
Божия Майко

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??