Dec 17, 2007, 2:12 PM

Пред портите на небесата 

  Poetry » Love
546 0 24

Докосване по ръба на огледалото

прискърцва дълбоко в сърцето.

Престраших се още от началото

да погледам с теб небето.

 

Пеперуда, влюбена в морето,

дойде и сподели с мен своята съдба.

Как би продала си крилете -

да плува бе нейната мечта.

 

Пред портите на небесата,

там под Луната и звездите.

Подарявам ти крилата

и завещавам ти мечтите.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??