Sep 4, 2021, 10:24 PM

Предадох се 

  Poetry » Free verse, Other
785 0 0

Когато вече си направил/дал 
всичко от себе си..
Време е да се откажеш..

 

Нямаше кой да ти помогне
Явно така е най-добре..
Предадох се..
Нищо няма смисъл..

 

Извикай за мен..
Хайде да крещим заедно..
За последно.
Това е краят.

 

Разкъсах душата си
Раздрах я на безброй парчета.
Те изчезнаха.
Онези другите също.

 

Сега сме само аз и ти.
Гледаме се.
Хладнокръвие.
Край.

 

Протягам се и изтръгвам
студеното ти сърце
хвърлям го на земята
изчезва във бездната
камъкът.

 

Неизвестното го поглъща.
Всички са доволни.
Образът е счупен.
Стъклата се разхвърчават 
на всички страни.

 

Доволен ли си, сега?
Всички вие, доволни ли сте?!
Тишина.
Всичко свърши.

 

Нима това е краят?

 

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)
...

© Камелия Илиева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  922 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??