Oct 26, 2024, 12:45 PM

Предай нататък 

  Poetry
75 2 1

ПРЕДАЙ НАТАТЪК

 

Помахай за поздрав,

усмивки раздай.

Бъди синьо- розов,

късмет пожелай.

 

Помахай на всички,

целувки раздай.

Бъди нетипичен,

любов обещай.

 

Помахай, помахай,

сърцето си дай.

Доброто, доброто

нататък предай.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нишката винаги някъде се къса, но това не значи, че трябва да спрем да опитваме.
    Нали, Хари?
Random works
: ??:??