Feb 7, 2008, 9:12 AM

Предателство... 

  Poetry
845 0 6

Предавам себе си с всяка стъпка,

потъпквам без милост своите мечти...

Предателството, отрова в душата ми пълзи

и умира безутешна всяка малка надежда...

Сама предадох себе си, приятелю,

сама избрах пътя на своите патила.

Сама реших живота си, приятелко,

изпих чашата с отровата сама...

Страхувам се, приятели, но... не от смъртта...

страх ме е от това, че ще живея

с грешката, направена от младостта...

Страх ме е, приятели... Да, но ще живея!

Ще погребвам предателски всяка мечта,

ще плача на гроба й с роза в ръка...

Накрая, приятели, ще посрещна смъртта,

с поредната горчиво пролята сълза...

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??