Jun 2, 2023, 11:06 PM

Предчувствие 

  Poetry
162 1 0

Сякаш думите свършиха.

Сякаш всичко е казано.

Помъдряха докрай небесата.

Но без звук и следа,

тайно, незабелязано,

път отново чертае съдбата.

 

А началото бликва

в синевата разтворено.

Сред цветята на юни запява.

И отключва прозорец,

за сърцето отворен!...

В него залезът тихо изтлява.

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??